Dokumentation

Det er vigtigt for os, at vores produkter virker, som de skal. Derfor samarbejder vi med LEAP Technology om at måle hvor meget tryk på kroppen, kompressionsbandagerne faktisk giver. Og resultaterne af første test er lovende.

Sammen med LEAP Technology har vi testet, om sensorer af elektroaktiv polymer (EAP) kan måle trykket af en kompressionsbandage på kroppen, når den står stille og er i bevægelse. Vi placerede sensorerne fem steder på en forsøgsperson: ankel, læg, lår, hofte og mave, og så fik hun en Eto kompressionsbandage på underkroppen.

Et stabilt tryk

Målingerne viste, at bandagen giver et stabilt tryk på kroppen, når man står stille. Kun målepunktet på maven viste variation i trykket – sandsynligvis på grund af vejrtrækningen. Når forsøgspersonen var i bevægelse – gik – viste målingerne svingninger i trykket, primært på benene, som også har de største bevægelser ved gang.

Vi gentog forsøget med sensorerne placeret på en mannequindukke, og her dokumenterede målingerne, at vores kompressionsbandage giver et stabilt tryk på mellem 22 og 24 mmHG – hvilket er ret præcist på de 23 mmHG, som vi producerer vores bandager til i kompressionsklasse 2.

Vi dokumenterer vores kompressionsbandagers effekt

Konklusionerne på testen er klare: Sensorerne af elektroaktiv polymer kan måle tryk og forandringer i trykket. Og Eto Garments kompressionsbandage giver det tryk, vi gerne vil have, den giver.

Vi fortsætter samarbejdet med LEAP Technology, så vi – som den eneste producent på markedet – vil kunne dokumentere trykket af vores kompressionsbandager.

Hvis du ønsker at vide mere om vores samarbejde med LEAP Technology og vores resultater, så kontakt Adm. Direktør Anja Granberg på ag@eto-garments.com