Æstetisk kirurgi

Kompression – til optimal heling

Efter æstetisk kirurgiske indgreb, der kan forårsage en hævelse i muskelvævet på grund af vævsvæske og blod, er det vigtigt at benytte en kompressionsbandage i den rigtige kompressionsklasse for at forebygge hævelser og fremskynde helingsprocessen, og derved opnå det bedst mulige resultat.

Anvendelse af kompressionsbandager efter plastikkirur­giske operationer er særlig effektiv, idet korrekt brug af en åndbar, korrekt fremstillet kompressionsbandage kan nedsætte spændingen i vævet. Sår/ar vil da være under kompression hele tiden og derved forblive flade, ligesom huden bliver mere glat og jævn. Desuden vil infektioner på grund af dannelsen af hæmatomer, næsten altid kun­ne undgås ved korrekt anvendelse af kompressionsban­dager.

Almindelige betingelser

Standard kompressionsbandager tages retur indenfor 2 uger, såfremt bandagen ikke har været i brug eller på anden måde beskadiget, mod et adminstrationsgebyr på 15 %. Porto/fragt-omkostninger krediteres ikke. Specialfremstillede kompressionsbandager tages ikke retur. Betalingsbetingelser fremgår af fakturaen.

Ordrer på standardbandager der indgår før kl. 12.00, afsendes samme dag! Forsendelse sendes DAP.

Eto fremstiller flere og flere standardbandager efter mål. Leveringstiden på måltagningsbandager er 1-2 dage, for en merpris af kun 20% ekstra.